Με καταστηματάρχες, υπαλλήλους και κατοίκους της περιοχής στη Νέα Ιωνία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, μετά τις επισκέψεις του στο Περιστέρι και τη Νίκαια, βρέθηκε σήμερα στη Νέα Ιωνία, όπου συζήτησε με τους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εστιάζοντας κυρίως στο ζήτημα της ακρίβειας.
Δείτε σχετικές φωτογραφίες:



Σημειώνεται, μάλιστα, πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πολύ πιθανό να περιοδεύσει την Παρασκευή κι εκτός Αττικής, με κάποιες προτάσεις να έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι και την τελική απόφαση να λαμβάνεται σήμερα.




Φωτογραφίες από Eurokinissi
Δείτε επίσης: Ρεπορτάζ Politic: Οι τιμές στους λογαριασμούς γονατίζουν τους καταναλωτές – Τι λένε οι ίδιοι (vid)
- AEGEAN: Στα ίδια επίπεδα η χωρητικότητα λόγω καυσίμων και ζήτησης
- Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη στην Εθνική Οδό – Με κλεμμένο αυτοκίνητο μπήκε στην πόλη και περνούσε με κόκκινα
- Έως τις 25/09 οι αιτήσεις για την προκαταβολή του Οκτωβρίου στην ΕΑΕ 2026
- Πλασμαφαίρεση: Τι είναι η θεραπευτική μέθοδος και σε ποια νοσήματα εφαρμόζεται, σύμφωνα με τον Θ. Δημόπουλο
- Κατέρριψαν σαουδαραβικό καταδιωκτικό αεροπλάνο οι Χούθι της Υεμένης
![]()
