Τσίπρας: «Φοβάται ο Μητσοτάκης να κάνει εξεταστική για την λίστα Πέτσα χωρίς τον Πέτσα»

Να προφυλάξει τους υπουργούς του επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας, σε ομιλία του στην Βουλή των Ελλήνων.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε τον πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, «επικίνδυνο για την Δημοκρατία.».

«Ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να κρυφτεί πίσω από την πλειοψηφία του στη Βουλή, μήπως προφυλάξει τους υπουργούς του. Εξεταστική για τη λίστα Πέτσα δίχως τον Πέτσα. Φοβάται, κρύβεται και ευτελίζει το Σύνταγμα. Επικίνδυνος όχι μόνο για την κοινωνία αλλά και για τη Δημοκρατία», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Λίγο αργότερα να θυμίσουμε ότι οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν εκδώσει ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «πρωτοφανές κοινοβουλευτικό πραξικόπημα»

«Η Ν.Δ. έδειξε σήμερα το έντρομο πρόσωπο της σε ό,τι αφορά τις αποκαλύψεις για την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος. Με εντολή Μητσοτάκη η κυβερνητική πλειοψηφία απέρριψε όλους τους μάρτυρες που πρότεινε σύσσωμη η Αντιπολίτευση, αποκλείοντας έτσι όλα τα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην διαβόητη λίστα Πέτσα, μεταξύ των οποίων και ο πρωθυπουργικός ανιψιός, Γρηγόρη Δημητριάδης.

Εξεταστική για την λίστα Πέτσα χωρίς τον…Πέτσα, σε μια καταφανή προσπάθεια της Ν.Δ. να μετατρέψει την εξεταστική σε παραμηχανισμό απόκρυψης της αλήθειας. Θέλουν να κρύψουν τους υπουργούς που εμπλέκονται με εντολή Μαξίμου, επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχει κάτι πολύ επιβλαβές για την Δημοκρατία», ανέφεραν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης: Δεν χορήγησαν βίζα στον Κούλογλου – Οργή από ΣΥΡΙΖΑ