Ζητεί να μεταβιβαστεί η ρωσική συμπάθεια και συμπαράσταση προς τον ελληνικό λαό
Θερμά συλλυπητήρια προς την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απέστειλε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν για τον θάνατο του Κάρολου Παπούλια.
«Θα τον θυμόμαστε ως γενναίο άνδρα, ο οποίος στα νεανικά του χρόνια αγωνίστηκε από τις γραμμές της Αντίστασης ενάντια στους φασίστες κατακτητές και ως αληθινό φίλο της Ρωσίας, ο οποίος με την ιδιότητα του Προέδρου και από άλλα υψηλά κρατικά αξιώματα συνεισέφερε πολλά για την ανάπτυξη της αμοιβαίως επωφελούς συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Κρεμλίνου.
«Παρακαλώ να διαβιβάσετε την ειλικρινή μας συμπάθεια και συμπαράσταση στους συγγενείς και οικείους του θανόντος, καθώς και σε όλο τον ελληνικό λαό», αναφέρει ο Β. Πούτιν στο συλλυπητήριο τηλεγράφημά του.
Δείτε επίσης: Κορονοϊός: 9.284 νέα κρούσματα – 66 θάνατοι – 629 διασωληνωμένοι
- Ύπνος: Τα οφέλη για τους εφήβους που κοιμούνται σωστά
- Επικοινωνία Γ. Γεραπετρίτη με τον Βούλγαρο Υπουργό Εξωτερικών
- Η Ανάσταση του Χριστού και η ελευθερία στα έθιμα του Δήμου Αριστοτέλη
- Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακού
- Μυτιλήνη: Θάνατος 29χρονου λιμενικού – Μυστήριο γύρω από την απαγχονισμένη του σωρό