(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Βαγγέλης Μαρινάκης: Διαψεύδει την «Εστία» για το sms της Μαρέβα Μητσοτάκη

Η πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη χαρακτηρίζει το δημοσίευμα «προϊόν επιστημονικής φαντασίας» ενώ ο επιχειρηματίας διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει λάβει μήνυμα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θεωρεί το δημοσίευμα προϊόν επιστημονικής φαντασίας και δηλώνει πως τέτοιο μήνυμα (από τη σύζυγο του πρωθυπουργού) ούτε εστάλη ούτε υπήρχε οικειότητα για να σταλεί.

propoli

Το δημοσίευμα διέψευσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σημειώνοντας πως ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή της χυδαιότητας και κάνοντας λόγο για πρωτοσέλιδο γεμάτο αισχρά ψεύδη.

«Αμετανόητοι, επιμένουν στη λάσπη, στη συκοφαντία και μάλιστα δεν διστάζουν να ακολουθήσουν και πάλι την πιο ανήθικη τακτική που είναι η στοχοποίηση συζύγων και οικογενειών».

Διαψεύδουν όσοι ήταν παρών στο δείπνο

Το δημοσίευμα που υπογράφει ο Μανώλης Κοττάκης, ισχυρίζεται ότι και άλλοι καλεσμένοι είδαν το υποτιθέμενο sms, κάτι που διαψεύδει κατηγορηματικά ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του One Channel, Διονύσης Παναγιωτάκης, ο οποίος ήταν παρών στο δείπνο.

«Διαβάζω με έκπληξη για πράγματα που υποτίθεται ότι διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια μου, τα οποία όμως ουδέποτε έχουν συμβεί. Επειδή λοιπόν ήμουν πράγματι παρών, ενημερώνω ότι δεν έχω διαβάσει πιο μεγάλο ψέμα».

Το διαψεύδει και ο εκδότης του iefimerida.gr, Χρήστος Ράπτης, που επίσης ήταν παρών και λέει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

«Είναι χυδαίο ψεύδος. Πρόκειται για υπαγορευμένη αθλιότητα, εντασσόμενη σε πολιτικές σκοπιμότητες, τις οποίες εξυπηρετεί ο κ. Κοττάκης».

Δείτε επίσης: Ανδρουλάκης: Δεν συναντήθηκα με τον Μαρινάκη, αλλά με τον “Μαρινάκο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading