Την έκρηξη έκανε γνωστή ένας αυτόπτης μάρτυρας τον οποίο επικαλείται το Reuters
Εκρήξεις σημειώθηκαν στο αεροδρόμιο του Ντόνετσκ, αφού το πρακτορείο Reuters το οποίο επικαλείται έναν αυτόπτη μάρτυρα, αναφέρει ότι ακούστηκαν εκρήξεις που παραπέμπουν σε βομβαρδισμούς.
Οι συγκεκριμένες περιοχές μάλιστα ελέγχονται από φιλορώσους αντάρτες. Πιο πριν η διοίκηση της περιοχής έκανε λόγο για «όξυνση» της κατάστασης ενώ ταυτόχρονα οι ΗΠΑ «επιτέθηκαν» στη Ρωσία λέγοντας ότι όχι μόνο δεν έχει αποσύρει τα στρατεύματά της από την περιοχή, αλλά τα ενισχύει.
Από τους αυτονομιστές, ο ουκρανικός στρατός κατηγορείται για απόπειρα ενεργού δραστηριότητας εναντίον των γραμμών των αυτονομιστών. Παράλληλα, φέρεται να υπήρξε ανταλλαγή πυρών.
Δείτε επίσης: Ένταση στην Ουκρανία: Ανταλλαγή πυρών μεταξύ ουκρανικού στρατού και αυτονομιστών
- Ο αντίκτυπος του εμπορικού πολέμου του Τραμπ στο Μίσιγκαν
- Η ευκαιρία του Ιτούδη για τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο
- Άρσεναλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Συναρπαστική αναμέτρηση στο Emirates με φόντο τα ημιτελικά (vids)
- Ολυμπιακός: Κέρδισαν το δικαίωμα σε κακές βραδιές, αλλά ας επικεντρωθούν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος
- Οδηγός για αρχάριους: Τρία μυστικά για την τελειοποίηση της τεχνικής στο τρέξιμο