ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSIi

Βορίδης για επιτελικό κράτος: «Ορθολογική επιτομή η οποία βρίσκεται στον αντίποδα όσων θέλουν να κυβερνούν χωρίς κανένα έλεγχο τεκμηρίωσης»

Τι είπε ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης στη Λάρισα

Στη Λάρισα βρέθηκε για δύο μέρες ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης στο πλαίσιο ανάδειξης του κυβερνητικού έργου και της επαφής που επιδιώκει με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Υπουργός πριν από πέντε μέρες έδωσε το παρών σε μια εκδήλωση που έγινε στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας για την παρουσίαση του βιβλίου της Προέδρου του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης,Παρασκευής Δραμαλιώτη με τίτλο «Το επιτελικό κράτος, ρυθμιστική συνοχή και συντονισμός στο κέντρο διακυβέρνησης».

Ο Υπουργός, μίλησε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στη λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης λόγω της εφαρμογής του σχεδίου του επιτελικού κράτους, κάτι το οποίο βοήθησε στο να ξεπεραστούν διάφορα κωλύματα τα οποία υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια.

Ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε μάλιστα την εφαρμογή του σχεδίου του επιτελικού κράτους «ορθολογική επιτομή, η οποία βρίσκεται στον αντίποδα όσων θέλουν να κυβερνούν χωρίς κανένα έλεγχο τεκμηρίωσης».

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός αλλά και ο πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Δημήτριος Κατσαρός.

Ο κ. Βορίδης βρέθηκε και στα Φάρσαλα έτσι ώστε να παραστεί σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Μάκη Εσκίογλου, η οποία είχε θέμα το πόσο καλά προχωρούν τα έργα αποκατάστασης μετά την κακοκαιρία «Ιανός» στην περιοχή.

Δείτε επίσης: Εξεταστική Επιτροπή για τα ΜΜΕ: Ξεκίνησε η εξέταση μαρτύρων