«Δεν έχει νόημα να πούμε σε όσους συμμορφώθηκαν, ότι καλά κάνατε εσείς που συμμορφωθήκατε αλλά στους άλλους θα δώσουμε παράταση» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Ξεκάθαρος ήταν ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης όσον αφορά στους πολίτες άνω των 60 που δεν θα έχουν εμβολιαστεί έως τις 16 Ιανουαρίου.
«Από Δευτέρα πρόστιμο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
Παράλληλα συμπλήρωσε ότι «δεν έχει νόημα να πούμε σε όσους συμμορφώθηκαν, ότι καλά κάνατε εσείς που συμμορφωθήκατε αλλά στους άλλους θα δώσουμε παράταση».
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι πολίτες άνω των 60 που δεν είχαν εμβολιαστεί ήταν 520.000. Από αυτούς σύμφωνα με τον Μάριο Θεμιστοκλέους, οι πολίτες που έχουν κλείσει ραντεβού είναι πάνω από 150.000.
Δείτε επίσης: Βορίδης: Θωρακισμένες οι Δημοσίες υπηρεσίες από τις απουσίες λόγω Όμικρον
- Γιώργος Παπαδάκης: Η συγκινητική αποχώρησή του μετά από 34 χρόνια
- Τίτλοι τέλους για τον Γιώργο Παπαδάκη από το “Καλημέρα Ελλάδα” – «Οι άνθρωποι μεγαλώνουν, κάθε πορεία έχει κι ένα τέλος»
- Κλιματική αλλαγή: η δραματική εξαφάνιση του πάγου στο νησί Σεντ Πολ της Αλάσκας
- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Επίκαιρη ερώτηση για την παραβίαση του νόμου περί χρηματοδότησης από τη ΝΔ
- Δημόσιο: Ο οδηγός για τους τρεις κορυφαίους γραπτούς διαγωνισμούς του 2025 και πώς να προετοιμαστείς