Αίτημα στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη έθεσαν 55 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις απολύσεις των ανεμβολίαστων υγειονομικών
Οι 55 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από τον Θ. Πλεύρη να δεσμευτεί ότι δεν θα προχωρήσει σε απολύσεις των ανεμβολίαστων υγειονομικών.
Στην ερώτηση που κατατέθηκε με πρωτοβουλία του τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρέα Ξανθού, και τη συνυπογραφή της γραμματέως της Κ.Ο. του κόμματος, Όλγας Γεροβασίλη, με θέμα «Αμεση επιστροφή, με συστηματικό διαγνωστικό έλεγχο, όλων των υγειονομικών που είναι σε αναστολή εργασίας», τονίζεται ότι η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας επιμένουν στη γραμμή της στοχοποίησης των ανεμβολίαστων υγειονομικών ως το μείζον πρόβλημα δημόσιας υγείας της χώρας.
Στην πραγματικότητα η κυβέρνηση, επειδή δεν έχει το πολιτικό θάρρος να αναγνωρίσει την τραγική αποτυχία της στη διαχείριση, εμμένει σε μια ακραία επιλογή τιμωρητικότητας και κοινωνικής αγριότητας, που δυναμιτίζει το εργασιακό κλίμα στο ΕΣΥ και υπονομεύει ακόμα περισσότερο τις αντοχές του, υπογραμμίζουν οι 55 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Δείτε επίσης: Χρήστος Σταϊκούρας: «Πρέπει να μειώσουμε τα δημοσιονομικά ελλείμματα»
- Χρήστος Σταϊκούρας: Ενίσχυση της ασφάλειας και εκσυγχρονισμός του σιδηροδρόμου
- Αλ. Χαρίτσης: «Η κοινωνία απαντά στο θράσος και την αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη»
- Ανησυχία στον ΠΑΟΚ για τον Ζίβκοβιτς χωρίς Κωσταντέλια και Οζντόεφ ενόψει Καλλιθέας
- Επανεμφάνιση του Νεϊμάρ στην εθνική Βραζιλίας
- Αναστάτωση στον ΠΑΟΚ με τον Ζίβκοβιτς