Ξεσπάθωσε ξανά η Δήμητρα Λιάνη κατά του Γ. Παπανδρέου: «Είναι μέγιστος εθνικός κίνδυνος»

Η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, εξαπολύει σκληρές κατηγορίες, λέγοντας ότι «τα παιδιά σου Ανδρέα, μέσα από το ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, κατασπατάλησαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κρατικές επιχορηγήσεις, για την καλοπέρασή τους»

«Το ΠΑΣΟΚ που ίδρυσες και αγάπησες δεν υπάρχει πια», τονίζει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, σε ανάρτησή της με αφορμή τη σημερινή ονομαστική εορτή του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

propoli

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου εξαπέλυσε δριμύ «κατηγορώ», για μία ακόμη φορά, εις βάρος του Γιώργου Παπανδρέου προσωπικά, αλλά και του ΚΙΝ.ΑΛ, ενώ δεν δίστασε να στρέψει τα πυρά της και εναντίον των Κώστα Σημίτη και Ευάγγελου Βενιζέλου.

Όπως γράφει η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, στη θέση του ιστορικού κόμματος, «έχουν κατασκευάσει ένα πολιτικό μόρφωμα που ακόμη εκμεταλλεύεται το όνομά σου, πολεμώντας όμως στην ουσία την πολιτική σου παρακαταθήκη!».

Αναφερόμενη στα παιδιά του Ανδρέα Παπανδρέου, εξαπολύει σκληρές κατηγορίες, λέγοντας ότι «τα παιδιά σου, μέσα από το ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, κατασπατάλησαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κρατικές επιχορηγήσεις, για την καλοπέρασή τους, αποσιωπώντας και αποσύροντας τα κείμενα, τις θέσεις, τις ομιλίες, ακόμη και τις φωτογραφίες σου δεν αφήνουν να πάρει κάποιος από το διαδίκτυο!».

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, μιλώντας για τον πρώην πρωθυπουργό και υποψήφιο για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργο Παπανδρέου, τον αποκαλεί «μέγιστο εθνικό κίνδυνο».

Δείτε επίσης: Νέα Ιωνία: Για σεξισμό στα δημοτικά συμβούλια κάνει αποκαλύψεις η Δήμαρχος

Loading