Την Δευτέρα 4/10 θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό – Ποια θέματα θα συζητηθούν
Ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και Θεόδωρος Σκυλακάκης, θα αναφερθούν στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και το Προσχέδιο Προϋπολογισμού Γενικής Κυβέρνησης 2022, ενώ ταυτόχρονα οι δυό τους θα παρουσιάσουν το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τα κίνητρα ανάπτυξης των επιχειρήσεων.
Όσον αφορά τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, θα παρουσιάσει την ενσωμάτωση της Οδηγίας 2161/2019 για τον εκσυγχρονισμό των κανόνων προστασίας των καταναλωτών.
Οι υπουργοί Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτης και ‘Ακης Σκέρτσος θα πραγματοποιήσουν εισήγηση που θα αφορά το ενοποιημένο Προσχέδιο Δράσης της κυβέρνησης για το 2022, καθώς και τα επί μέρους σχέδια δράσης των υπουργείων.
Ο Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Εσωτερικών θα αναφερθεί στον προγραμματισμό Ανθρώπινου Δυναμικού για το 2022, ενώ ο Λευτέρης Αυγενάκης ,ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, θα αναλύσει το νομοσχέδιο του υπουργείου του: «Αθλητικός εθελοντισμός, ‘Άθληση για Όλους, Πνευματικός αθλητισμός, Ηλεκτρονικός αθλητισμός, εργασιακός αθλητισμός».
Δείτε επίσης: Γ. Οικονόμου: Η απόδοση των πολιτικών της ΝΔ μεγαλώνει την αποδοχή της
- Ναυάγιο ανοιχτά του Παναμά: 21 μετανάστες στη θάλασσα, θύμα ένα 8χρονο κορίτσι
- Έλον Μασκ προς τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους: Δώστε αναφορά ή αλλιώς θεωρείται παραίτηση
- Startups: Το τέλος της εποχής των μονόκερων – Πώς κατέρρευσε η φούσκα των 1 τρισ. δολαρίων στη Silicon Valley
- Λευκός Οίκος: Ενδεχόμενος τερματισμός του πολέμου στην Ουκρανία εντός της εβδομάδας
- DOGE: Οι αμφιβολίες για τα 55 δισεκατομμύρια δολάρια σε περικοπές
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr