(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Ζ. Μακρή: Διοργανώνει την 8η εθελοντική αιμοδοσία του γραφείου της με την “Αλληλεγγύη”

Η υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή και ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών “Η Αλληλεγγύη” ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνδιοργανώνουν, τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου απο τις 17.00 εως τις 20.00, την 8η εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του πολιτικού γραφείου της υφυπουργού, Ελ. Βενιζέλου (Ιωλκού) και Κωνσταντά.

Με μεγάλη συγκίνηση, η κα Μακρη απευθύνει προσωπικό κάλεσμα στους πολίτες του Βόλου:

” Σας προσκαλώ, με χαρά, στην 8η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνω με τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Μαγνησίας “Η Αλληλεγγύη” και τους συνεργάτες του πολιτικού μου γραφείου.

8η στη σειρά χάρη στη δική σας γενναιόδωρη στήριξη και συμμετοχή. 

8η στη σειρά μιας μακράς αλυσίδας έμπρακτων αποδείξεων της ευαισθησίας και της προσφοράς σας, μια ακόμα πράξη αλτρουϊσμού και αλληλεγγύης!

Αγαπητές εθελόντριες και αγαπητοί εθελοντές αιμοδότες, κάθε αιμοδοσία είναι η συνέχεια και η συνέπειά μας, η υπεύθυνη στάση μας απέναντι στις διαρκείς και αυξανόμενες ανάγκες σε αίμα.

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, κάθε αιμοδοσία είναι μια σπουδαία αρχή, μια πολύτιμη πρωτοβουλία και σας προσκαλώ να μας τιμήσετε με την εμπιστοσύνη και την παρουσία σας και να αποκτήσετε την πρώτη σας εμπειρία ως εθελοντές αιμοδότες κοντά μας!”

Δείτε επίσης: Εξάρχεια: Επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών