Ζ. Μακρή: “Θετικός ο ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής στα αιτήματα του Συλλόγου Υπαλλήλων Κασσαβέτειας”

Η υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή αμέσως μόλις έλαβε την επιστολή του Συλλόγου Υπαλλήλων Κασσαβέτειας, που υπογράφουν ο πρόεδρος κ. Οικονόμου και ΓΓ κ. Τακτικός, σχετικά με την διευθέτηση της εκκρεμότητας της αποζημίωσης των υπερωριών των υπαλλήλων, επικοινώνησε απευθείας με τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Παπαθανασίου.

Ο κ. Παπαθανασίου, παραλήπτης και ο ίδιος της επιστολής, εξέφρασε στην κα Μακρή την θετική του στάση προς την επίλυση του δίκαιου αιτήματος της Ένωσης Υπαλλήλων Φυλακών Α. Σ. ΚΑ Κασσαβέτειας και επιβεβαίωσε την πρόθεση του να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες προς την επίσπευση της απόδοσης λύσης στο θέμα που του γνωστοποιήθηκε.

Η υφυπουργός Παιδείας ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής για τη συνεργασία, την τάχιστη ανταπόκριση και τη δέσμευσή του για την ικανοποίηση των αιτημάτων των υπαλλήλων Κασσαβέτειας και ενημέρωσε τον πρόεδρο κ. Οικονόμου για την αίσια εξέλιξη της επικοινωνίας της με τον αρμόδιο ΓΓ.

Δείτε επίσης: Σβιτόλινα: Να αποκλειστούν Ρώσοι και Λευκορώσοι από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Loading