Ζωή Κωνσταντοπούλου: Διάβημα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις πυρκαγιές – Κατηγορεί πολιτικά και υπηρεσιακά πρόσωπα

Διάβημα προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου πραγματοποίησε χθες η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα που αφορά τις πυρκαγιές.

Η κ. Κωνσταντοπούλου υποστηρίζει ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες κυβερνητικών, πολιτικών και υπηρεσιακών προσώπων.

propoli

«Δεν θα περιμένουμε το μήνυμα του 112 που λέει “Εκκενώστε τη χώρα”. Δεν θα περιμένουμε να μας οδηγήσουν στην εγκατάλειψη της πατρίδας μας, στην εγκατάλειψη των ονείρων μας» σημείωσε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Η σημερινή συνάντηση με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η σημερινή ενέργεια είναι η πρώτη από μια σειρά ενεργειών που θα αναλάβουμε από κοινού με τους εξαιρετικά έγκριτους και καταρτισμένους συναδέλφους που συμπράττουν μαζί μου στην Πλεύση Ελευθερίας για να σταματήσουμε όχι μόνο την πυρκαγιά, αλλά και τη διαφθορά, που σκοτώνει.

Είναι η πρώτη ενέργεια από μια σειρά ενεργειών που θα κάνουμε υπηρετώντας το καθήκον μας, αλλά και τα δικαιώματα των ανθρώπων αυτής της χώρας, των ανθρώπων που περιμένουν υπεράσπιση. Υπεράσπιση που εμείς εγγυώμαστε, και θα συνεχίσουμε να εγγυώμαστε», είπε στο τέλος η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες μίλησε για «κακουργήματα που διαπράττονται σε βάρος της χώρας, των πολιτών, των ανθρώπων που αφαιρείται η ζωή τους, των ζώων, του φυσικού περιβάλλοντος, των δασών, των δρυμών, των σπιτιών, των περιουσιών».

Δείτε επίσης: Ζ. Κωνσταντοπούλου: Διάβημα, την Πέμπτη, στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις πυρκαγιές

Loading