Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η «Πλεύση Ελευθερίας» θα κατεβεί στις εκλογές όποτε αυτές γίνουν

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξη τύπου, στην 85η ΔΕΘ τόνισε πως το κόμμα της θα συμμετέχει στις επόμενες εκλογές, ασχέτως με το πότε αυτές θα γίνουν

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμπορευτούμε με δυνάμεις που έχουν προδώσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, ή έχουν ζημιώσει τη χώρα, ή έχουν κοροϊδέψει. O  ΣΥΡΙΖΑ για ένα πράγμα μας πείθει, ότι όλα τα έκανε για την καρέκλα, τα έκανε για την εξουσία», ότι το ΚΙΝΑΛ «έχει κριθεί από τους πολίτες”, ενώ για τον κ. Βαρουφάκη, ανέφερε ότι «αλλάζει τις θέσεις σαν τα πουκάμισα».  

 Όσον αφορά τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές και τις ευθύνες της κυβέρνησης: «Δε ξεχνάμε, ούτε θα αφήσουμε να ξεχαστεί η καταστροφή και οι ευθύνες, ούτε θα αφήσουμε το καμμένο δάσος να μην αναδασωθεί. Το συγνώμη δε σβήνει τις ευθύνες, ούτε τις φωτιές. Και θα πρέπει να υπάρξει ανάληψη ευθύνης, λογοδοσία, απονομή της δικαιοσύνης, η οποία δυστυχώς ακόμη εκκρεμεί». 

Για τo οικονομικό πεδίο ανέφερε ότι ο δανεισμός της χώρας, έστω και με φθηνότερα δάνεια, δεν οδηγεί σε ανάπτυξη με κοινωνικής συνοχή και ευμάρεια και ότι, ενώ «το χρέος έχει εκτιναχθεί πάνω από 200% σε ιστορικά υψηλότατα» δεν υπάρχει καμία σκέψη για κάποια «πολιτική αμφισβήτησης και απομείωσης του». 

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον θάνατο του Μ. Θεοδωράκη, χαρακτηρίζοντάς τον «υπόδειγμα διεκδίκησης και αντίστασης».

Δείτε επίσης: ΚΚΕ για Μπογδάνο: «Κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή χαφιές»

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr