Πρ. Λίβερπουλ: «Να βρεθεί τρόπος να παίξουμε»

18
EUROKINISSI / ACTION IMAGES
Την επιθυμία του να συνεχιστεί το πρωτάθλημα εξέφρασε ο πρόεδρος της Λίβερπουλ, Τομ Βέρνερ, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του λιμανιού είναι δύο παιχνίδια μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Διαβάζω όλα αυτά τα πρωτόκολλα και απορροφώ λέξεις που δεν φαντάστηκα ποτέ μου ότι θα ήξερα έναν μήνα πριν. Υπάρχει μεγάλο κενό στις ζωές τόσων ανθρώπων. Το ποδόσφαιρο είναι κεντρικό στα όνειρα και τις ελπίδες τους. Και κυρίως, όσο αφορά τη Λίβερπουλ, παίζουμε φανταστικό ποδόσφαιρο και είμαστε μόλις δύο παιχνίδια μακριά από το να κερδίσουμε το τρόπαιο. Θα υπάρχει ένα μικρό ρίσκο, αλλά μιλάμε για μια πολύ υγιή ηλικιακή ομάδα και θα υπάρχουν συχνά τεστ. Ακόμα πιο σημαντικά, αν οι επιστήμονες και η κυβέρνηση κρίνουν ότι δεν είναι ασφαλές, τότε δεν θα υπάρξει ποδόσφαιρο. Ευελπιστώ, όμως, ότι θα βρεθεί τρόπος να παίξουμε. Θα είναι καλό για τη χώρα», ήταν τα λόγια του 70χρονου παράγοντα, ο οποίος συμπλήρωσε για το πόσο εφικτή είναι η επιστροφή.

Το πιο σημαντικό είναι η ασφάλεια. Σκέφτομαι όντως ότι τα πρωτόκολλα που επεξεργάζεται η Premier League συνοψίζονται στο ότι ”είναι πιθανότατα πιο ασφαλές να παίξεις με κλειστές πόρτες από το να πας στο σούπερμαρκετ”».

Δείτε επίσης:

Μπράιτον CEO: «Η Premier League έχει να ταίσει πολλά στόματα»