Σ. Αλεξανιάν: «Δεν έχω λεφτά ούτε για μακαρόνια» (vd)

712
Σ. Αλεξανιάν: «Δεν έχω λεφτά ούτε για μακαρόνια»
Την κακή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τα μέτρα που ελήφθησαν κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, κοινοποίησε η ηθοποιός, Σοφία Αλεξανιάν, η οποία – όπως εξομολογήθηκε – δεν μπορεί να πάρει ούτε το επίδομα των 800 ευρώ παρά το γεγονός ότι πήρε μέρος σε δύο φετινές τηλεοπτικές παραγωγές.

Σύμφωνα πάντα με όσα δήλωσε η ίδια βρίσκεται σε απόγνωση καθώς η σύμβασή της δεν της επιτρέπει να μπει στην ΕΡΓΑΝΗ για να πάρει το επίδομα των 800 ευρώ, αλλά ούτε και να μπει άμεσα στο ταμείο ανεργίας.

Συγκεκριμένα, η Σ. Αλεξανιάν σημείωσε πως «πριν γράψω την επιστολή είχα κάνει ένα βίντεο που ήταν μια κατάθεση ψυχής που δείχνω σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκομαι, που είναι άθλια. Δούλεψα φέτος σε δύο σίριαλ, στο «Κόκκινο Ποτάμι» και στο «Έλα στη θέση μου», ωστόσο δεν μπορώ να πάρω το επίδομα, διότι τα γυρίσματα τελείωσαν το Φλεβάρη. Εγώ ως χαμηλά αμειβόμενη, είμαι ανέκαθεν σε μια άθλια οικονομική κατάσταση».

Και ξεκαθάρισε πως «υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που ήθελαν να μου προσφέρουν βοήθεια να μου στείλουν χρήματα. Έχω πει στους ανθρώπους ότι δεν θέλω, νιώθω άσχημα, γιατί αισθάνομαι ότι είναι ένα είδος ζητιανιάς, σε μια διαφορετική μορφή. Υπάρχει όμως πικρία διότι ενώ εργάστηκε βλέπεις ότι η σύμβασή του ήταν έτσι που δεν μπορείς να καλυφθείς. Είμαι ξαφνικά χαμένη».