ΙΝΤΙΜΕ

Ένα χρόνο εκτός γηπέδων, η ποινή της Euroleague στον Γιαννακόπουλο!

Ένα χρόνο εκτός γηπέδων, η ποινή της Euroleague στον Γιαννακόπουλο! Ενα ακόμα επεισόδιο στην χρόνια κόντρα του Παναθηναϊκού Superfoods με την Euroleague!

Αυστηρή ποινή

Η διοργανώτρια αρχή επέβαλε εξοντωτική ποινή στον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού», τον οποίον αναγκάζει να μείνει έναν χρόνο εκτός γηπέδων, λόγω σχολίων του στο Instagram, κατά των οπαδών της Φενέρμπαχτσε τον προηγούμενο μήνα.

Ο Γιαννακόπουλος είχε αναφερθεί δημόσια κατά των Τούρκων οπαδών, ύστερα από ένα μαζικό… ντου που είχε γίνει στο προφίλ του και η Euroleague είχε ανακοινώσει πως θα κινήσει Πειθαρχική Διαδικασία, για όσα συνέβησαν.

Λίγες μέρες αργότερα, η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μέσω ανακοίνωσής της έκανε γνωστό πως ο Γιαννακόπουλος για έναν χρόνο δεν θα μπορεί να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ σε αγώνες της Euroleague ή σε όποιο άλλο γήπεδο αγωνίζεται το «τριφύλλι». Βεβαίως, θα φανεί τις επόμενες ημέρες τι ακριβώς συνεπάγεται η συγκεκριμένη ποινή, αρχής γενομένης από τον αγώνα της τρέχουσας αγωνιστικής με τη Μπασκόνια…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague

«Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος του Παναθηναϊκού Superfoods έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό 12 μηνών από τα γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες της Ευρωλίγκας, εξαιτίας των δημόσιων δηλώσεών, που θέτουν σε κίνδυνο δεόντως αρμονικές σχέσεις ανάμεσα στις ομάδες και είναι επιβλαβή για το άθλημα του μπάσκετ, σε συνδυασμό με το Άρθρο 24.1 του Πειθαρχικού Κώδικα».