Ένωση Αστυνομικών: «Παίζεται κορώνα-γράμματα η ζωή μας»

Με σκληρή ανακοίνωση απάντησε η Ένωση Αστυνομικών στα όσα έγιναν και πάλι έξω από το ΣΕΦ και στα επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε αστυνομικών.

propoli

Όπως αναφέρουν μάλιστα οι συνδικαλιστές της Ένωσης θα κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου, με τα επεισόδια που έγιναν πριν τον 4ο τελικό του μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να αποτελούν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Ένωσης Αστυνομικών αναφέρει αναλυτικά:

«Δυστυχώς οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι από τη Συρία αλλά από το Σ.Ε.Φ. Ακόμα μια φορά που έδρασαν οι οργανωμένοι στρατοί των ομάδων εναντίον των συναδέλφων μας. Για να μη μείνει σε κανέναν η απορία, ο αγώνας έγινε κανονικά, αφού η ζωή του αστυνομικού μπροστά στα εκατομμύρια των ομάδων δεν έχει καμία σημασία. (2 τραυματίες της Υ.Α.Τ. και 3 της στατικής δύναμης). Εμείς θα καλέσουμε τα μέλη μας να κινηθούν νομικά, όπως και στο χθεσινό περιστατικό στην Πατησίων, εναντίον τόσο των φυσικών αυτουργών, αλλά και του κάθε φωτεινού παντογνώστη ο οποίος σχεδιάζει, παίζοντας τη ζωή μας κορώνα – γράμματα.

 

Τέλος, θα αναλάβουμε άμεσα πρωτοβουλίες εν’ όψει και της ημερίδας για την αθλητική βία την προσεχή Δευτέρα (συνομιλώντας με Π.Ο.ΑΣ.Υ. και τις υπόλοιπες Ενώσεις της Αττικής), ώστε να τιμωρηθούν επιτέλους οι ανευθυνοϋπεύθυνοι και να τελειώνουμε με αυτή την κατάσταση».

Loading