Ατρόμητος: «Σχέδιο τρομοκράτησης του Ουάρντα»

Για σχέδιο τρομοκράτησης του Αμρ Ουάρντα κάνει λόγο ο Ατρόμητος, καταδικάζοντας την επίθεση που δέχτηκε ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής το βράδυ της Τρίτης (20/2).

Μάλιστα, η ομάδα του Περιστερίου καλεί τους αρμόδιους να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να προστατέψουν τους ποδοσφαιριστές και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους υπεύθυνους τέτοιου είδους ενεργειών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος καταδικάζει το συμβάν της επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αμρ Ουάρντα το βράδυ της Τρίτης.

Η επίθεση αποτελεί ένα σχέδιο τρομοκράτησης του ποδοσφαιριστή μας από ανεγκέφαλους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κατεβάσουν όσο περισσότερο μπορούσαν το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σαν ΠΑΕ Ατρόμητος θα προστατέψουμε τους ποδοσφαιριστές μας αλλά καλούμε και τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων”.

Το χρονικό της επίθεσης

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αμρ Ουάρντα δέχτηκε επίθεση από δύο αγνώστους την ώρα που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του, στην οδό Σμύρνης, στην Καισαριανή. Οι δύο δράστες, μάλιστα, κρατούσαν πιστολι και μαχαίρι.

Για καλή του τύχη, ο ποδοσφαιριστής αντιλήφθηκε γρήγορα τον κίνδυνο και έτρεξε σε ένα διπλανό μαγαζί, απ’ όπου ειδοποίησε την αστυνομία.

Στη συνέχεια, ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στον Ατρόμητο δανεικός από τον ΠΑΟΚ, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Καισαριανής και κατήγγειλε την επίθεση, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία της κατάθεσης σχεδόν τρεις ώρες μετά τα μεσάνυχτα.