Καραπαπάς: Περιμένουμε μια μεγάλη συγνώμη

Από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, ήρθε η πρώτη επίσημη τοποθέτηση των «ερυθρόλευκων» για όσα έγιναν στην Τούμπα.

“Σήμερα είδαν όλοι τι έγινε”

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Κώστας Καραπαπάς στην κάμερα της ΕΡΤ: «Περιμέναμε μια μεγάλη συγνώμη από τον ΠΑΟΚ για όλα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο, για αυτά που έγιναν στις σουίτες και τις προκλήσεις και τα επεισόδια στα αποδυτήρια. Δεν έχει έρθει ακόμη όμως. Εμείς ακούμε σήμερα δηλώσεις που δεν ταιριάζουν με όσα έγιναν σε άλλο γήπεδο και μάλιστα με αμφιλεγόμενο τότε επεισόδιο. Σήμερα είδαν όλοι τι έγινε. Και επειδή άκουσα για χαρτί, έχει διαφορά ένα κλειστό ρολό ταμειακής με ένα χαρτί. Για όλα αυτά δεν έχει έρθει συγνώμη», τόνισε αρχικά, ενώ ερωτηθείς για τη γνωμάτευση για τον Όσκαρ Γκαρσία σημείωσε: «Δεν είναι η δουλειά μου να δώσω τη γνωμάτευση. Η ουσία είναι ότι έπεσε ένα επικίνδυνο αντικείμενος στο πρόσωπο του προπονητή μας».

Όσον αφορά στα όσα καταγγέλλει ο Ολυμπιακός, απάντησε: «Υπήρξε ένταση. Κάποιοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέφυγαν, αλλά εμείς είμαστε Ολυμπιακός, δεν καταλαβαίνουμε από αυτά. Αν στον ΠΑΟΚ θέλουν να γίνουν μεγάλη ομάδα πρέπει να έχουν ποδοσφαιρικό πολιτισμό».