Κυριάκος: Προκλητικοί τόσα χρόνια, προκλητικοί και σήμερα

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος, έκανε λόγο για ψευδαισθήσεις τραυματισμών και επικοινωνίας από την μεριά του Ολυμπιακού εξαπολύοντας επίθεση στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Περιμένουμε να κλείσει ο διαιτητής το φύλλο αγώνα. Έχετε δει τα πράγματα, τα έχετε συζητήσει. Ο Ολυμπιακός ήρθε εδώ με συγκεκριμένο στόχο. Από την αρχή είχαν ψευδαισθήσεις τραυματισμών, επικοινωνίας. Όπως δεν σεβάστηκαν τίποτα όλα αυτά τα χρόνια, έτσι δεν σεβάστηκαν και σήμερα.

Κρίνονται όλοι, για όσα κάνουν στο ποδόσφαιρο. Ήταν προκατασκευασμένη η κίνηση για τον Ολυμπιακό. Το μόνο που ήρθαν να κάνουν ήταν να ουρλιάζουν, τίποτα άλλο. Δε συνεργάστηκαν με τον γιατρό του αγώνα για τον προπονητή τους. Το μόνο που ήρθαν να κάνουν ήταν να προκαλέσουν, να ανεβάσουν τους τόνους.

Έκαναν πολύ μεγάλο αγώνα να το πετύχουν αυτό. Όσοι έχουν έρθει πολλές φορές στο γήπεδο σε τέτοια παιχνίδια αντιλαμβάνονται τι μεγάλος αγώνας έγινε από τον κόσμο για τη συμπεριφορά του. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Ο καθένας μπορεί με μία φαντασίωση να κερδίσει λίγα λεπτά από αυτό που τον περιμένει, αλλά δεν μπορεί εσαεί».