Μέσω twitter η πρώτη δήλωση Γκαρθία μετά τον… τραυματισμό του!

«Χαμένο βγήκε το ελληνικό ποδόσφαιρο» δήλωσε μέσω Twitter ο Όσκαρ Γκαρθία, 48 ώρες μετά τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας, με αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί ποτέ ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε πως όποια και αν είναι η τιμωρία για τον τραυματισμό του δεν πρόκειται να τον κάνει ευτυχισμένο και πως από όσα συνέβησαν την Κυριακή κανείς δεν κερδίζει.

“Θέλω να ξεχάσω το συντομότερο δυνατόν”

Αναλυτικά το μήνυμα του Όσκαρ Γκαρθία στο Twitter:

«Μετά από το δυσάρεστο περιστατικό της Κυριακής παίρνω την ευκαιρία μέσω αυτής της σελίδας για να πω ότι προσωπικά δεν πρόκειται να είμαι ευτυχισμένος ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η τιμωρία, ούτε πιστεύω ότι κανείς χάρηκε που με χτύπησε με το αντικείμενο στο πρόσωπο. Μακάρι να μην είχε συμβεί γιατί σε αυτή την περίπτωση κανείς δεν κερδίζει, κατά τη γνώμη μου, όλοι βγαίνουμε χαμένοι, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, το ελληνικό ποδόσφαιρο ή όλοι εμείς που αγαπάμε αυτό το άθλημα ως ένα άθλημα που απολαμβάνουμε και κάνει τον κόσμο να το απολαμβάνει. Θέλω να αναφερθώ σε αυτό γιατί για μένα είναι ένα γεγονός που θέλω να ξεχάσω το συντομότερο δυνατόν και απλά να επικεντρωθώ και να μιλάω για αυτό που πραγματικά μου αρέσει αυτό που συμβαίνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, προσπαθώντας να συνεχίσω να αναπτύσσεται η ομάδα μου και προσπαθώντας να παίζει καλύτερα κάθε μέρα