Μπαρτσελόνα και Disney συζητούν για ταινία κινούμενων σχεδίων

Μπαρτσελόνα και Disney συζητούν για ταινία κινούμενων σχεδίων. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρεύσει μέχρι τώρα, δεν πρόκειται για την ιστορία της Μπαρτσελόνα, αλλά μια ταινία με τη… Μπάρτσα πρωταγωνίστρια.

H Disney θέλει Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να κάνει βουτιά στον κόσμο των κινούμενων σχεδίων. Οι Καταλανοί, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «As», διαπραγματεύεται  με την εταιρεία παραγωγής Pixar, ιδιοκτησία της Disney, για μια ταινία κινούμενων σχεδίων.

«Υπήρξε μια επαφή μεταξύ παραγόντων της Μπαρτσελόνα και της Pixar. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Δεν θα είναι μια ταινία για την ιστορία της Βαρκελώνης, αλλά μια ταινία κινουμένων σχεδίων, με την Μπαρτσελόνα πρωταγωνίστρια», σημείωσε η As, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται για περιορισμένη παραγωγή, αλλά η ταινία θα προβληθεί στη μεγάλη οθόνη σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Σάιμον Τσάντγουικ, ειδικό στο αθλητικό μάρκετινγκ στο πανεπιστήμιο του Σάλντφορντ, η Μπαρτσελόνα  μελετά μία τέτοια κίνηση, εδώ και πολύ καιρό. «Οι Καταλανοί φλερτάρουν με τη Disney για πάνω από μια δεκαετία. Ηδη έχουν γίνει συζητήσεις», έγραψε ο Τσάντγουικ στο Twitter.