«Να συνεχιστεί το πρωτάθλημα» ζητούν οι αρχηγοί ομάδων της Super League

«Να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα της Super League» που έχει διακοπεί με τα όσα θλιβερά συνέβησαν στους αγώνες του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ ζητούν με κοινή τους δήλωση οι αρχηγοί των ομάδων της Super League.

Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου συναντήθηκαν με το προεδρείο του ΠΣΑΠ και απαίτησαν την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στην ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για την ανάγκη διαφύλαξη της προσωπικής, αθλητικής και επαγγελματικής υπόστασης του ποδοσφαιριστή, αλλά και την κατά προτεραιότητα «κατανόηση από όλους ανεξαιρέτως τους εμπλεκόμενους στο ελληνικό ποδόσφαιρο της καταλυτικής συμβολής του ποδοσφαιριστή στην εξασφάλιση του παρόντος και του μέλλοντός του.

Αναλυτικά η κοινή δήλωση της διοίκησης του ΠΣΑΠ με τους αρχηγούς των ομάδων της Super League

Μετά τη σημερινή συνάντηση της διοίκησης του ΠΣΑΠ με τους αρχηγούς των ομάδων της Super League, οι συμμετέχοντες προχώρησαν στην παρακάτω κοινή δήλωση: «Η Διοίκηση του Π.Σ.Α.Π. και οι αρχηγοί των ποδοσφαιρικών ομάδων της Super League, σε έκτακτη προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν σήμερα, στα γραφεία του Συνδέσμου, ασχολήθηκαν με όλες τις σοβαρές εξελίξεις που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κοινή διαπίστωση όλων ήταν η αναγκαιότητα της συνέχειας του πρωταθλήματος, η με κάθε τρόπο διαφύλαξη της προσωπικής, αθλητικής και επαγγελματικής υπόστασης του ποδοσφαιριστή, αλλά και η κατά προτεραιότητα κατανόηση από όλους ανεξαιρέτως τους εμπλεκόμενους στο ελληνικό ποδόσφαιρο της καταλυτικής συμβολής του ποδοσφαιριστή στην εξασφάλιση του παρόντος και του μέλλοντος του. Κατά τα λοιπά, όλοι οι συμμετέχοντες στη συνάντηση επιφυλάχθηκαν για τις επόμενες κινήσεις τους».