Οδεύει προς το ποδηλατοδρόμιο το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στο μπάσκετ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος και η ΚΑΕ ΑΕΚ έχουν καταλήξει στο ποδηλατοδρόμιο ως την ιδανική τοποθεσία για το νέο γήπεδο της «Ένωσης», με τον Δημήτρη Ανδριόπουλο να αναλαμβάνει να… στεγάσει και το μπασκετικό τμήμα της ομάδας.

7.000 θέσεις και δεύτερο γήπεδο

Όπως αναφέρει το aek365, το ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ με την εντυπωσιακή στέγη Καλατράβα είναι αυτό που θα… στεγάσει το μπασκετικό τμήμα της ΑΕΚ, με τον Μάκη Αγγελόπουλο και τους συνεργάτες του να καταλήγουν σε αυτή την λύση για αρκετούς, κυρίως πρακτικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, θα είναι πολύ πιο εύκολο για την ΑΕΚ να μετακινηθεί στο ποδηλατοδρόμιο, με την τροποποίηση αυτής της εγκατάστασης να μην απαιτεί πολύ χρόνο. Από την στιγμή που το σκέπαστρο υπάρχει ήδη, στόχος των ειδικών είναι να δημιουργήσουν μία κεντρική σάλα περίπου 7.000 θέσεων, αλλά κια μία δεύτερη με χωρητικότητα 2.000 θεατών, η οποία θα είναι βοηθητική και θα έχει κυρίως τον ρόλο του… σπιτιού των ακαδημιών.

Ουσιαστικά, το κλειστό θα χωριστεί σε δύο μέρη και με τις τροποποιήσεις που θα γίνουν αναμένεται να είναι έτοιμο να υποδεχτεί την ομάδα 4-6 μήνες μετά την έναρξη των εργασιών.

Παράλληλα, ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει αποφασίσει να δώσει τα… κλειδιά του έργου στον Δημήτρη Ανδριόπουλο, ο οποίος είναι ο πρότζεκτ μάνατζερ και στο νέο γήπεδο του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ.