φωτογραφία αρχείου

Ολυμπιακός κατά Βασιλειάδη και κυβέρνησης: «Βιάζουν την τηλεοπτική αγορά»

Οργισμένος είναι ο Ολυμπιακός με τον Γιώργο Βασιλειάδη με αφορμή το συμβόλαιο που προσφέρει η ΕΡΤ στις επτά τηλεοπτικά άστεγες ομάδες της Super League.

Την δυσαρέσκεια της για την τροπή που πήρε η υπόθεση με τις επτά τηλεοπτικά άστεγες ομάδες της Super Lague που όπως όλα δείχνουν καταλήγουν στην ΕΡΤ, εξέφρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η θέση των «ερυθρόλευκων» αποτυπώθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και δριμεία επίθεση προς το πρόσωπο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη:

«Η κρατική παρέμβαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται με την αδιανόητη “Τηλεοπτική Προσφορά Βασιλειάδη” σε συγκεκριμένες Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες.

Με σκοπό καθαρά ψηφοθηρικό, αλλά και με στόχο την αιχμαλωσία του ποδοσφαίρου, ο κ. Υπουργός μοιράζει τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού, ο οποίος ματώνει καθημερινά για να τα βγάλει πέρα!

Το συμβόλαιο που προσφέρει η ΕΡΤ στις ομάδες και προέρχεται από το αίμα των φορολογούμενων είναι, ετησίως, κατά 6 με 7 εκατομμύρια “ακριβότερο” από τις νορμάλ τιμές της αγοράς, γι’ αυτό άλλωστε δεν υπήρχε από κανένα κανάλι προσφορά μεγαλύτερη των 10 εκατ. ετησίως, για το πακέτο των επτά ΠΑΕ.

Ο κ. Βασιλειάδης, με άλλα λόγια, αποφάσισε να δώσει σε… Ανώνυμες Εταιρείες 14 εκατομμύρια ευρώ (η συμφωνία είναι διετής) τα οποία θα λείψουν από τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους Έλληνες.

Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ο Υπουργός Βασιλειάδης, σε ρόλο Ασλανίδη, ποδηγετούν το ποδόσφαιρο, βιάζουν την τηλεοπτική αγορά και προκαλούν τον μέσο πολίτη».