Στην Αστυνομία ρίχνει την ευθύνη για τα επεισόδια στο ντέρμπι ο ΟΣΦΠ

Στην Αστυνομία ρίχνει την ευθύνη για τα επεισόδια στο ντέρμπι ο ΟΣΦΠ. Ο Ολυμπιακός απολογήθηκε στην πειθαρχική της Super League για τα επεισόδια της Κυριακής στον αγώνα με την ΑΕΚ.

“Η Αστυνομία εξόργισε τον κόσμο…”

Απολογήθηκε στη Super League ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Η απόγαση του δικαστηρίου θα βγει τη Δευτέρα.

Για την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και τη συμπλοκή με τις αστυνομικές δυνάμεις ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Αρ. Λίβας είπε: «Για τα 50 άτομα που μπήκαν στο τέλος η έκθεση λέει τη μισή αλήθεια. Δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα στην ΑΕΚ και τους διαιτητές.

Μέτα το γκολ της ΑΕΚ μπήκαν άνθρωποι της στον αγωνιστικό χώρο κι έκαναν χειρονομίες. Υπήρξαν μόνο 4-5 διαπιστευμένοι αρχικά και φώναζαν σε δικούς μας παίκτες για την απόδοση τους. Χωρίς κανέναν λόγο η αστυνομία πλησίασε κι άρχισε μια διαμάχη, τους έσπρωχναν.

Τους έσπρωχναν βίαια και τους απωθούσαν. Εκείνη τη στιγμή μπήκαν από τη θύρα των ΑΜΕΑ 20 – 30 άτομα και η αστυνομία αναίτια κινήθηκε εναντίον τους. Κι αναίτια η χρήση των δακρυγόνων κι αυτό εξόργισε τους φιλάθλους μας.

Δημιουργήθηκε μια συμπλοκή, αλλά δεν έγινε καμία φθορά και δεν υπήρξε καμία βιαιοπραγία. Ζητάμε για αυτό να μεταβληθεί η τιμωρία μας. Θα καταθέσουμε υπόμνημα το πρωί της Παρασκευής».