Φραντζέσκος: «Θα ήθελα να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Κώστας Φραντζέσκος, σε μία εξομολόγηση στον Arena Fm 89,4 μίλησε για τον ΠΑΟΚ, για τον οποίο όπως είπε είναι ένα κομμάτι του «είναι του», αναφέρθηκε στην επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στο Δικέφαλο ενώ σχολίασε και τα παιχνίδια του Μουντιάλ.

Για την εκτίμηση του για τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι σταθερός, πατάει σε βάσεις που είναι σταθερές πια και χτίζει πάνω εκεί».

Αν είναι στην καλύτερη του κατάσταση ο ΠΑΟΚ:

«Ο Σαββίδης  έχει δείξει ότι έχει μία «τρέλα» με αυτήν την ομάδα, έχει ταυτιστεί πατάει σε καλά πράγματα, χτίζει πολύ καλά από εκεί και πέρα είναι οι λεπτομέρειες κάτι που χάθηκε πέρσι για να πάει πολύ ψηλά. Το πρωτάθλημα  θα έρθει αν πατάει σε αυτή τη βάση δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεν έρθι αλλά μπορεί και για πιο ψηλά. Ο Σαββίδης δείχνει ότι αγαπάει αυτό που κάνει αυτός».

Για τη δική του θητεία στον Δικέφαλο:

«Πέρασα τέσσερα τρομερά χρόνια στον ΠΑΟΚ,  είναι ένα κομμάτι του είναι μου, πέρασα δε θα τα ξεχάσω αυτά τα χρόνια, μέχρι να κλείσω τα μάτια μου, δεν κορόιδεψα ποτέ, η αγάπη με τους φιλάθλους είναι αμοιβαία, προσπάθησα να δώσω ότι είχα, ίσως μπορούσα και κάτι παραπάνω αν δεν έπαιρνε απόφαση να φύγω ο Μπάγιεβιτς».

«Εύχομαι να βρεθώ και κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ,πάλι θα το ήθελα. Ξέρω την ιδεολογία του ΠΑΟΚ».

Για τα δικά του φάουλ-γκολ;

‘Τα έχω δείξει στα παιδιά μου, αν δεν ζήσεις αυτό το συναίσθημα δεν μπορείς να το καταλάβεις. Είναι αρκετά τα γκολ, ζήσαμε αρκετές χαρές, τυχερός , έζησα καλές στιγμές στον ΠΑΟΚ, το γκολ με την Άρσεναλ, γα παράδειγμα… Ο ΠΑΟΚ είχε επτά παίκτες στην  Εθνική ομάδα».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη:

«Τον Άγγελο υπεραγαπάω γιατί ήταν δίκαιος, κοίταγε πάντα το συμφέρον του ΠΑΟΚ, κοίταγε τι θα γίνει για το καλό του ΠΑΟΚ. Όταν ο άλλος είναι δίκαιος δεν μπορείς να του κρατήσεις κακία».

Για τις  κινήσεις των ομάδων γενικά:

«Δεν έχω δει πολλές κινήσεις, όλες είναι προσεκτικές, υπάρχει ηρεμία ως τώρα, στηρίζονται στα ρόστερ τα περσινά, που ήταν πολύ δυνατές κάποιες ομάδες».

Για το Μουντιάλ:

«Έγιναν καλά παιχνίδια, και γίνονται ακόμη καλύτερα στηρίζονται οι ομάδες στο σύνολο και όχι μόνο σε ένα δυο άτομα. Έκπληξη ήταν η Ισπανία που ήταν κουρασμένη, η Γερμανία. Βραζιλία και Αργεντινή ήταν σε ατομικό επίπεδο,, υπερτερεί όμως το σύνολο και όχι το άτομο. Το Βέλγιο έπαιξε έξυπνα κόντρα στη Βραζιλία. Θα ήθελα να το πάρει η Κροατία, λόγω ίσως Μόντριτς και θα είναι και η πρώτη φορά που θα το πάρει».

Πηγή: Arenafm.gr

 

YouTube
YouTube