INTIME

«Άλωσε» την έδρα της ΑΕΚ ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα (και) από την έδρα της ΑΕΚ, με 0-2, και αύξησε στους επτά βαθμούς τη διαφορά του από την Ένωση!

propoli

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, πάντως, δικαιούταν κάτι καλύτερο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού ήταν καλύτερη σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα, αλλά είδε τρεις φορές την μπάλα να σταματά στο δοκάρι! Αρχικά, τη δοκό σημάδεψε ο Μάνταλος στο 17’. Στο 37’ ήταν η σειρά του Μπακάκη να «βρει» δοκάρι, ενώ το… κακό τρίτωσε στο 65’, σε προσπάθεια του Μπακασέτα.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 88’ με κεφαλιά του Ρισβάνη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννούλη. Δύο λεπτά αργότερα, μάλιστα, ο Μπρούνο πάσαρε στον Κουλούρη και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος πλάσαρε εύστοχα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και την ΑΕΚ στο… καναβάτσο.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Mπάρκας, Μπακάκης (65′ Γκάλο), Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Σιμόες, Αλεφ (76′ Γιαννιώτας), Μπακασέτας, Μπογέ (57′ Πόνσε), Μάνταλος, Λιβάια.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουζούλαζιτς, Κιβρακίδης (86′ Καρασαλίδης), Ουγκράι (65′ Ενσικουλού), Μπρούνο, Κουλούρης (93′ Μούζακιτς).

Διαβάστε ακόμη: Νίκησε τον ΟΦΗ με γκολ… φάντασμα ο Λεβαδειακός!

Loading