INTIME

«Άνετος» στην Ρόδο ο Ολυμπιακός με Κολοσσό

«Βόλτα» στην Ρόδο ενόψει «διαβολοβδομάδας» στην Euroleague έκανε ο Ολυμπιακός στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 9ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

propoli

Χωρίς του Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη, που έμειναν εκτός για λόγους ξεκούρασης, οι «ερυθρόλευκοι» δε συνάντησαν κανένα πρόβλημα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου και με το τελικό 86-67 πέτυχαν την 8η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Κορυφαίος των «ερυθρόλευκων» ήταν ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος με 16 πόντους, ενώ ο προπονητής τους, Ντέιβιντ Μπλατ, έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον 17χρονο Ανδρέα Τσουμάνη, ο οποίος σκόραρε στο 39΄ και χειροκροτήθηκε.

Ο Ολυμπιακός «εξαργύρωσε» την έφεσή του στη δημιουργία (25 ασίστ), την προσήλωσή του στην άμυνα, τη διάθεση που έδειξαν στην περιφέρεια Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος (2/3 τρίποντα), Γιάνις Στρέλνιεκς (2/3 τρίποντα) και την κυριαρχία του Νίκολα Μιλουτίνοβ κοντά στο καλάθι (14π., 7ρ.), ενώ πολύτιμες λύσεις έδωσε και ο Σάσα Βεζένκοφ (10π., 5ρ.).

Τώρα η προσοχή στην Euroleague

Οι Πειραιώτες, πλέον, θα ξεκινήσουν από αύριο (16/12) την προσοχή τους στην Euroleague, καθώς ακολουθεί «διαβολοβδομάδα» με δύο ματς, το πρώτο απέναντι στην Μπαρτσελόνα (18/12, εκτός) και θα ακολουθήσει αυτό με την Γκραν Κανάρια στο ΣΕΦ, δύο ημέρες αργότερα.

Δείτε επίσης: ΑΕΚ: Νοκ-άουτ ο Μάνταλος με την Λάρισα!

Loading