INTIME

Άρης: Έκανε το «τέσσερα στα τέσσερα» και επιστρέφει Θεσσαλονίκη!

Ο Άρης νίκησε στο Τίλμπουρκ τη Βίλεμ με 1-0, στην τελευταία φιλική αναμέτρηση των «κιτρίνων» πριν την αναχώρησή τους από την Ολλανδία.

propoli

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήταν μια οργανωμένη επιθετική προσπάθεια της ελληνικής ομάδας, στο 88΄: σε φάση διαρκείας ο Ναζλίδης έχασε αρχικά την ευκαιρία, όταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε, αλλά ο Γκαρσία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Θεσσαλονικείς μολονότι έδωσαν παιχνίδι και χθες το απόγευμα, διατήρησαν μια αγωνιστική φρεσκάδα και σημείωσαν μια ακόμα σερί νίκη στην Ολλανδία στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Συνολικά, ολοκλήρωσε με θετικό πρόσημο τα φιλικά σε Βέλγιο και Ολλανδία, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες (Ντε Γκράαφσαπ 1-0, Ντεν Χάαγκ 2-0, Βίλεμ 1-0), ενώ επικράτησε με 4-1 στα πέναλτι της Μπέερσοτ, μετά το 0-0 στην κανονική διάρκεια.

Την επόμενη χρονιά η Ελλάδα θα χρειαστεί να έχει στο δυναμικό της και άλλες ομάδες ενόψει της ευρωπαϊκής πορείας, καθώς Ατρόμητος και Αστέρας δεν τα κατάφεραν, με τη χώρα μας να ελπίζει σε βαθμούς από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Loading