Άρης-Παντελίδης: «Πρώτος στόχος μας είναι να σκοράρουμε»

Ξεκάθαρος ήταν ο Σάββας Παντελίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του πρώτου αγώνα του Άρη απέναντι στην Μόλντε για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League (Πέμπτη 8/8, 20:00 – CosmoteTV).

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ, ώστε να κάνει πιο εύκολο το έργο της ενόψει της ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανήμερα της γιορτής της Παναγίας.

propoli

«Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε την κλήρωση, ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Μία ομάδα με αρκετά έντονο ρυθμό και συνοχή. Από εκεί και πέρα για εμάς αυτό το διάστημα από τη ρεβάνς με την ΑΕΛ μέχρι σήμερα ήταν πολύ σημαντικό.

Τα δύο ταξίδια δεν μας βοήθησαν πολύ αλλά τις μέρες που βρεθήκαμε στην Θεσσαλονίκη τα παιδιά δούλεψαν αρκετά καλά. Θεωρώ ότι θα βάλουμε τις βάσεις ώστε να έχουμε εμείς τις περισσότερες πιθανότητες στο δεύτερο ματς», είπε αρχικά ο 54χρονος τεχνικός.

Αφού επεσήμανε πως έχει ολοκληρωμένη σκέψη για το ποιοι θα ξεκινήσουν στην αναμέτρηση του “Aker Stadion”, ο Σάββας Παντελίδης προσέθεσε: «Δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην έχει τακτική. Σχεδιάζεις ένα παιχνίδι, πώς να σταματήσεις τον αντίπαλο και να εκμεταλλευτείς τις αδυναμίες του. Εμείς δεν μπορούμε να αμυνθούμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Άρα ο πρώτος στόχος είναι να πετύχουμε ένα τέρμα. Ακόμη κι αν έχουμε ως μειονέκτημα το γεγονός πως θα παίξουμε σε πλαστικό χλοοτάπητα”.

Αναφορικά, δε, με την τιμωρία του και το γεγονός πως θα δει το παιχνίδι από τις εξέδρες, σχολίασε χαρακτηριστικά ότι “… μέσα στο γήπεδο η ομάδα ακούει λίγο τις εντολές του προπονητή. Δεν θα την επηρεάσει η απουσία μου”.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading