Έγινε το μπαμ! Έκλεισε τον Φερέιρα ο ΠΑΟΚ

Ο Άμπελ Φερέιρα θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αφού ΠΑΟΚ και Μπράγκα τα έχουν βρει σε όλα και απομένουν οι υπογραφές.

propoli

Ο ΠΑΟΚ έκανε την υπέρβαση και βρίσκει άμεσα τον αντικαταστάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια στα 2 εκατ. ευρώ και ο Πορτογάλος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επόμενος προπονητής του Δικεφάλου.

Τα λεφτά είναι πολλά καθώς ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στην Μπράγκα και ο Φερέιρα θα παίρνει 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο, για τα επόμενα τρία χρόνια, δηλαδή μιλάμε για ένα ποσό της τάξης των 6 εκατ. ευρώ συνολικά.

Τα αντανακλαστικά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ λειτούργησαν πολύ γρήγορα καθώς, σε λιγότερο από 40 ώρες, ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή τον οποίο και προσέγγισε πρώτο και η ομάδα θα ταξιδέψει τελικά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της με τον Πορτογάλο στο τιμόνι.

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι το πιο ακριβοπληρωμένο στέλεχος του αγωνιστικού τμήματος, αφού η αμοιβή του ξεπερνά το συμβόλαιο του Άντρε Βιεϊρίνια, που είναι το μεγαλύτερο στην ομάδα.

Πιάνει αμέσως δουλειά o Φερέιρα!

Τα αντανακλαστικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ λειτούργησαν εξαιρετικά καθώς ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Άμπελ Φερέιρα, που θα αντικαταστήσει τον Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον Πορτογάλο να πιάνει άμεσα δουλειά.

Ο 40χρονος τεχνικός θα ταξιδέψει αύριο Δευτέρα (1/7) στην Ολλανδία, για να αναλάβει τη νέα του ομάδα, από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας στο Άπελντοορν.

Ο νέος προπονητής του Δικεφάλου αναμένεται να πετάξει για το Άμστερνταμ μέχρι το απόγευμα της αυριανής ημέρας, ούτως ώστε να γνωρίσει τους νέους του ποδοσφαιριστές και να πιάσει… δουλειά μαζί τους.

Η πρώτη ανάρτηση του Γ.Σαββίδη μετά τον ερχομό Φερέιρα

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε εξαιρετικά μετά το αρχικό σοκ της απόφασης του Ρασβάν Λουτσέκσου, με τον Γιώργο Σαββίδη να κάνει το πρώτο του ποστάρισμα, ζητώντας… σιωπή!

Το ποστάρισμα του υιού του Ιβάν Σαββίδη:

Έγινε το μπαμ! Έκλεισε τον Φερέιρα ο ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Ολλανδία

Την αποστολή με την οποία θα ταξιδέψει στην Ολλανδία και το Άπελντοορν ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Με τον Ντάγκλας Αουγκούστο (θα ανακοινωθεί αύριο) να ταξιδεύει κανονικά στην Ολλανδία, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την αποστολή. Ο Μάκης Γκαγκάτσης θα είναι επικεφαλής της αποστολής, με τον Ίνγκασον για προσωπικούς λόγους να πηγαίνει την Τετάρτη.

Στην αποστολή θα βρεθεί ο Κάτσε, ενώ απουσιάζει το όνομα του Χατζηισαΐα.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το μεταβατικό στάδιο επιστροφής στις προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε κι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος ν’ αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα χτιστεί η ομάδα της νέας σεζόν.

Της αποστολής, στην οποία θα ενσωματωθούν οι διεθνείς που ως τώρα είχαν άδεια, θα ηγηθεί ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης.

Οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για το Apeldoorn είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Παπαδόπουλος, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Ροντρίγκο, Κάτσε, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μελιόπουλος, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Μαρκόφσκι, Πέδρο Ενρίκε, Γαϊτανίδης, Άκπομ.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον για προσωπικούς λόγους θα μεταβεί στην Ολλανδία την Τετάρτη (03.07)».

Πηγή: arenafm.gr

Loading