INTIME

Έξαλλοι με την Ελλάδα στο Ιράν, λόγω… ποδοσφαίρου!

Τη διακοπή των σχέσεών της με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε η αντίστοιχη του Ιράν, μετά τη ματαίωση του φιλικού των εθνικών ομάδων των δύο χωρών.

propoli

Η φιλική αναμέτρηση επρόκειτο να διεξαχθεί στην Τουρκία, αλλά ματαιώθηκε λόγω της συνεχιζόμενης κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Αδριανούπολη από την 1η Μαρτίου.

Αυτή η εξέλιξη, ωστόσο, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της ποδοσφαιρικής αρχής της ασιατικής χώρας, η οποία ανακοίνωσε ότι θα καταγγείλει την ΕΠΟ στη FIFA, διακόπτοντας παράλληλα κάθε ποδοσφαιρική σχέση με την ελληνική ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Ιράν:

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν εκφράζει βαθύτατη λύπη για την έλλειψη σεβασμού και ηθικής της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Ελλάδας. Θα υποβάλουμε έκθεση στη FIFA και θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις νομικές δυνατότητες μας, για να λάβουμε αποζημίωση για όλες τις αθλητικές και οικονομικές απώλειες που έχουμε υποστεί. Επιπρόσθετα, ανακοινώνουμε ότι διακόπτουμε κάθε σχέση με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έως ότου η FIFA εξετάσει την έκθεσή μας ».

Loading