«Έσωσε» τον βαθμό στο τέλος ο Πανιώνιος: 1-1 με τον Λεβαδειακό

Δευτερόλεπτα πριν ο Λεβαδειακός πανηγυρίσει ένα «τρίποντο-οξυγόνο» στη Νέα Σμύρνη, ο Άλμπεργκ σκόραρε στο 94′ κι έσωσε τον βαθμό για τον Πανιώνιο που στο 2ο ημίχρονο επιδόθηκε σε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιρίων!

propoli

Η ανάλυση και η πρόταση της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Τότεναμ (11/12) ΕΔΩ

Η επιστροφή του Άκη Μάντζιου στη Νέα Σμύρνη δεν έγινε όπως θα την περίμενε ο 49χρονος προπονητής. Ο Πανιώνιος έπαιξε μεν εξαιρετικό ποδόσφαιρο δημιουργώντας τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, όμως στερήθηκε τη νίκη που του άξιζε και μετά βίας έσωσε τον βαθμό με γκολ του Άλμπεργκ στο 94′.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός ήταν παροπλισμένος επί των ημερών του Ζοσέ Ανιγκό, όμως ο Μάντζιος τον εμπιστεύτηκε περνώντας τον αλλαγή στο 75′ και δικαιώθηκε, καθώς έβαλε το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Κούρντι, Μπανανά, Ντομίνγκεζ, Σαραμαντάς, Κεϊτά, Κόρμπος (75’ Άλμπεργκ), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Οικονομίδης (46’ Σίντι Αλί), Ντουρμισάι

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Νανγκίς (66’ Μαρκόφσκι), Καθάριος (78’ Μάνγκα), Ζησόπουλος, Γιακουμάκης, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Ιωαννίδης (86’ Βήχος), Στανόγεβιτς

Loading