INTIME

Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Άμεσα αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, καθώς ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος για πρώτη φορά!

propoli

Την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι με την Τσέλσι συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, όπου από το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης, υπήρξαν θετικά νέα για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς!

Και αυτό διότι ο έμπειρος επιθετικός του Δικεφάλου ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό που είχε και όπως ενημέρωση η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, θέτει υποψηφιότητα επιστροφής!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Οι μέρες για την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πλησιάζουν κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για άλλο ένα μεγάλο ματς στην Τούμπα.

Το ευχάριστο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και θέτει υποψηφιότητα επιστροφής.

Άλλο πρόβλημα τραυματισμού δεν υπάρχει κι ο Ρουμάνος τεχνικός ετοιμάζει την ομάδα του για την πρεμιέρα του Europa League δουλεύοντας στην τακτική.

Την Τρίτη (18.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Δείτε επίσης: Άρης… κορυφής! Νίκησε τον Λεβαδειακό και συνεχίζει «φουριόζος»

Loading