Έγινε ήρωας… στο Γουδί ο Αντετοκούνμπο (pic)

Τελικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι μόνο μεγάλος αθλητής, αλλά αποδείχθηκε και… μεγάλος άνθρωπος. Ο Έλληνας σταρ του NBA πρωταγωνίστησε σήμερα σε ένα περιστατικό, για το οποίο του αξίζουν μόνο συγχαρητήρια.

propoli

Το σκηνικό έλαβε χώρα στο Γουδί, όταν ένας υπέργηρος άνδρας κινδύνευσε να καταρρεύσει λόγω του υπερβολικού καύσωνα. Μία γυναίκα που περνούσε από το σημείο έσπευσε να τον βοηθήσει, όμως δεν κατάφερε να αντέξει το βάρος του παππού. Ξαφνικά… εμφανίστηκε ένας ψηλός και μυώδης άνδρας, ο οποίος έπιασε τον ηλικιωμένο, το σήκωσε και τον έβαλε να καθίσει σε μία καρέκλα. Δε χρειάστηκε να περάσει πολλή ώρα για να γίνει αντιληπτό ότι ο… ήρωας ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Στη συνέχεια, η γυναίκα κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον ηλικιωμένο και τον μετέφερε σε εφημερεύον νοσοκομείο. Είχε, όμως, προλάβει να τραβήξει μία φωτογραφία από το περιστατικό, την οποία ανέβασε στο Facebook, συνοδεύοντάς την με ένα κείμενο, στο οποίο περιγράφει το συμβάν και απονέμει τα εύσημα στον Αντετοκούνμπο.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εν λόγω ανάρτηση: «Είσαι τεράστιος αθλητής και σήμερα διαπίστωσα πόσο τεράστιος άνθρωπος είσαι.. Σ’ ένα στενάκι του Γουδιού, γυρνώντας από μάθημα, ένας παππούς καταρρέει σχεδόν.. τρέχω να τον κρατήσω και τον ακουμπάω με την πλάτη σ’ ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.. και κάπου εκεί νιώθω 2 χεριά πίσω μου να με βοηθάνε σηκώνοντάς τον κ ακουμπώντας τον στο πεζοδρόμιο. . Τρέμοντας κάλεσα το 166 και όλα τα υπόλοιπα τα έκανες εσύ…  Και δεν ήταν λίγα… @Giannis_Antetokounmpo».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Έγινε ήρωας… στο Γουδί ο Αντετοκούνμπο (pic)

Loading