Αγχώθηκε, αλλά «καθάρισε» τον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός!

Νίκη με… άγχος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος υπέταξε τον Παναιτωλικό με 2-1 εντός έδρας και προσπέρασε τον Ατρόμητο για να ανέβει μόνος στη 2η θέση της βαθμολογίας.

propoli

Η ανάλυση και η πρόταση της αναμέτρησης Ράγιο Βαγιεκάνο – Λεγκανές (04/12) ΕΔΩ

Στο 11’ το 1-0 από τον κορυφαίο των γηπεδούχων, Ποντένσε, ενώ στο 25’ ο Γκερέρο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, σε μια φάση που ξεκίνησε από τον Βούκοβιτς, ο οποίος βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Οι παίκτες του Μαρτίνς ήλεγξαν απόλυτα το ρυθμό του αγώνα, ωστόσο ήταν αρκετά φλύαροι και προς το φινάλε του αγώνα αγχώθηκαν, αφού η ομάδα του Δέλλα στο 70’ με τον Καμαρά.

Με 10 παίκτες από το 53’ οι φιλοξενούμενοι, που περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και απείλησαν ελάχιστα. Παράλληλα, οι Πειραιώτες συνέχισαν την εξαιρετική παράδοση που έχουν εντός έδρας κόντρα στους Αγρινιώτες, καθώς πέτυχαν την 9η νίκη τους σε ισάριθμα ματς των δύο ομάδων.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα – Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης – Γκιλιέρμε, Καμαρά (64’ Νάτχο) – Ποντένσε, Φορτούνης (87’ Μπουχαλάκης), Ναουέλ (74’ Τοροσίδης) – Γκερέρο.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης – Μαρινάκης, Χαντάκιας, Άργκους, Ρόσα – Ντίας, Λουσέρο – Μάζουρεκ, Μανά (84’ Ηλ. Γιαννιώτης), Γουίλιαν (57’ Μαλής) – Μοράρ (68’ Καμαρά).

Loading