INTIME

ΑΕΚ: Επιπλέον πρόβλημα με Μάνταλο

«Βουνό» είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου (9/03) με τον Παναθηναϊκό, για την 24η αγωνιστική της Super League.

propoli

Ο τεχνικός της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, βλέπει ότι αρκετοί από τους βασικούς παίκτες της ομάδας δεν μπορούν ακόμη να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς, λόγω προβλημάτων τραυματισμών και είναι λογικό να μην μπορεί ακόμη να σχεδιάσει τα πλάνα του για το αρχικό σχήμα.

Στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα, από σήμερα (5/03) προστέθηκε άλλο ένα, αυτό του Πέτρου Μάνταλου. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο κιι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε συνδυασμό με θεραπεία. Δεδομένου ότι μεσολαβούν μόλις τέσσερις μέρες για το ντέρμπι, η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.

Αμφίβολοι Σιμόες, Χουλτ, Μπακάκης

Από κει και πέρα, ο Αντρέ Σιμόες και ο Νίκλας Χουλτ ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, με τον Πορτογάλο να έχει πιθανότητες να προλάβει το αθηναϊκό ντέρμπι, όχι, όμως, και τον Σουηδό αριστερό φουλ μπακ που χρειάζεται ακόμη περισσότερο χρόνο για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του (θλάση βαριάς μορφής).

Ο Ισπανός προπονητής περιμένει και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, με τον διεθνή αμυντικό να κάνει θεραπεία.

Η παρουσία του είναι εξαιρετικά αμφίβολη και οι λύσεις (με δεδομένες τις απουσίες των Χουλτ και Λόπες από το αριστερό άκρο της άμυνας) αρκετά περιορισμένες.

Loading