INTIME

ΑΕΚ: Επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο Μάνταλος

Λύνονται το ένα μετά το άλλο τα προβλήματα στην ΑΕΚ, καθώς μετά τον Εζέκιελ Πόνσε, στη σημερινή προπόνηση έλαβε μέρος και ο Πέτρος Μάνταλος.

propoli

Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς του Σαββάτου (20/10) με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο

Ο αρχηγός της Ένωσης συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα, δείχνοντας ότι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο μετά τον αγώνα με την Μπενφίκα. Λόγω αυτών, άλλωστε, έχασε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς και τα δύο ματς της Εθνικής με Ουγγαρία και Φινλανδία.

Στο μεταξύ, με φρενήρεις ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League με την Μπάγερν, το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (23/10, 19:55) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Είναι τόσο μεγάλη η ζήτηση που υπάρχει, που η ΠΑΕ υποχρεώθηκε να ανοίξει κι άλλες θύρες, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του κόσμου. Υπολογίζεται ότι μέχρι τώρα έχουν πουληθεί πάνω από 30.000 εισιτήρια, μία εβδομάδα πριν το ματς. Είναι λογικό από την πλευρά των διοικούντων να ελπίζουν σε sold out!

Δείτε επίσης: Προς αποχώρηση από την Εθνική ο Σκίμπε

Loading