INTIME SPORTS

Ακίνδυνος, φλύαρος και τελικά… 5ος ο Άρης

Ο Άρης δεν παρουσιάστηκε έτοιμος για το ντέρμπι της 4ης θέσης κόντρα στον Ατρόμητο και ηττήθηκε στο βροχερό Κλεάνθης Βικελίδης με 0-2.

propoli

Μανούσος και Κουλούρης έκριναν την αναμέτρηση από το πρώτο ημίχρονο, με τον Άρη να προσπαθεί να αντιδράσει, όμως να μην είναι απειλητικός προς την εστία του Μέγιερι.

Αν και η ομάδα του Σάββα Παντελίδη μπήκε ορεξάτη στο ματς και με γρήγορες αντεπιθέσεις –με κύριους εκφραστές τους Λάρσον και Φετφατζίδη– έφτασε κοντά στην περιοχή του Ματέο, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες τελικές προσπάθειες.

Ο Ατρόμητος πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον Άρη, με τη διαφορά ότι οι αντεπιθέσεις του ήταν πολύ πιο αποτελεσματικές.

Ο Κουλούρης βγήκε στην κόντρα στο 17ο λεπτό και σέντραρε υπέροχα στον Μανούσο, που βρέθηκε στην πλάτη του… ξεχασμένου Βαλεριάνου και έγραψε το 0-1 με καρφωτή κεφαλιά.

Όσο περνούσε η ώρα το τερέν γινόταν ολοένα και πιο βαρύ, με τον Άρη να μην μπορεί να βγάλει αντίδραση.

Κι όσο οι «κιτρινόμαυροι» δεν απειλούσαν, ο Ατρόμητος… οργίαζε στις αντεπιθέσεις, πετυχαίνοντας 20 λεπτά αργότερα ακόμη ένα τέρμα αυτή τη φορά με τον Κουλούρη, μετά από ασίστ του Μπρούνο.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-2 και ο Άρης είχε ένα βουνό να ανέβει αν ήθελε να πάρει βαθμό ή βαθμούς από το ματς.

Το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε… διαδικαστικού χαρακτήρα, μιας και οι μεν γηπεδούχοι πίεζαν, όμως οι δε φιλοξενούμενοι με σύμμαχο το βαρύ τερέν αμύνονταν χωρίς να απειλούνται.

Τελικό αποτέλεσμα 0-2 υπέρ του Ατρομήτου που έφτασε τους 49 βαθμούς και ξέφυγε με +6 από τον Άρη, που συμβιβάζεται με την 5η θέση φέτος, και την Ευρωπαϊκή έξοδό του στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Επόμενη αγωνιστική για το σύνολο του Σάββα Παντελίδη, στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Βαλεριάνος (71’ Κόρχουτ), Τζανακάκης (80’ Μαρτίνες), Βέλεθ, Ρόουζ, Ματίγια, Σιώπης, Ματέο Γκαρσία, Λάρσον, Φετφατζίδης (52’ Γιουνές), Ντιγκινί.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγιερι, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κατράνης, Κυβρακίδης, Μπουσούλαντζιτς, Μάντσον, Μπρούνο, Μανούσος (84’ Καρασαλίδης), Κουλούρης (79’ Ενσικουλού), Ουάρντα (93 Ούμπιντες).

Πηγή: arenafm.gr

Loading