Αναστασίου: «Πονηρό το 0-0»

Έναν διαφορετικό Ατρόμητο, ιδιαίτερα στην επίθεση, ετοιμάζει ο Γιάννης Αναστασίου για την αυριανή (14/08, 19:00) ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League με την Λέγκια.
Ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χαρακτήρισε «πονηρό το 0-0» του πρώτου αγώνα, για μία ακόμη φορά κράτησε χαμηλούς τόνους κι απέφυγε τα προγνωστικά, δεν παρέλειψε, όμως, να τονίσει ότι ο Ατρόμητος θα διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις τις πιθανότητες που έχει για να περάσει στα πλέι οφ.
«Μπροστά μας έχουμε τον επαναληπτικό με την Λέγκια, μία πολύ καλή ομάδα, που μας έβαλε αρκετά δύσκολα στο πρώτο ματς. Εμείς δεν το κάναμε αυτό επιθετικά, δεν τους τεστάραμε καθόλου κι έχουμε ευκαιρία να δείξουμε πόσο καλοί μπορούμε να είμαστε στον τομέα αυτό κι όχι μόνο στο αμυντικό κομμάτι.
Είναι πονηρό αποτέλεσμα το 0-0, αλλά παίζουμε απέναντι στη Λέγκια που δεν έχει δεχτεί γκολ στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με αρκετή ζέστη» τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ατρόμητου

 

propoli
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading