ΙΝΤΙΜΕ SPORTS

Αποκλείστηκε από το BCL ο Άρης

Ο Άρης δεν εκμεταλλεύτηκε την εκτός έδρας νίκη του την Τετάρτη στο Νόβγκοροντ απέναντι στη Νίζνι (63-65) και κάνοντας μια επιεικώς άθλια εμφάνιση στο «Nick Galis Hall» ηττήθηκε από την Ρωσική ομάδα με 51-62 λέγοντας πρόωρα αντίο στο Basketball Champions League.

propoli

Με πολύ άσχημα ποσοστά τόσο σε δίποντα και τρίποντα, όσο και στις βολές, οι «κιτρινόμαυροι» παρόντος του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο γήπεδο ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση, εμφανίστηκαν αγνώριστοι και μέσα σε ένα μισοάδειο «Nick Galis Hall», δεν βρήκαν λύσεις απέναντι στη Νίζνι, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τον 2ο προκριματικό γύρο του BCL.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου, σαν να μην έφτανε αυτό, έχασε και τον Μάικ Κάιζερ, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι και αποχώρησε στα αποδυτήρια, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για θλάση που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για έναν περίπου μήνα.

Άρης (Αγγέλου): Αγγέλου, Νταλό 10 (1), Φλιώνης 1, Χάρις 3 (1), Σλαφτσάκης, Μπελ 9 (1), Μποχωρίδης 1, Τζόουνς 15 (3), Κάιζερ 2, ΜακΓκί 10

Νίζνι (Λούκιτς): Μπρουσάρντ 2, Γκριγκόριεφ 12 (1), Γκούντουμακ, Όντομ 10 (1), Πέρι 16 (9ρ., 6ασ.), Αστάπκοβιτς, Ντραγκίσεβιτς 7, Κομόλοφ 7 (1), Τορόποφ 2, Ουζίνσκι, Ζμπανόφ 6

Πηγή: Arenafm.gr

Loading