Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Φερνάντο Τόρες

Σε ηλικία 35 ετών και έχοντας μια πλούσια καριέρα στο βιογραφικό του, ο Φερνάντο Τόρες αποφάσισε πως ήρθε και για αυτόν το πλήρωμα του χρόνου και ανακοίνωσε ότι «κρεμάει τα παπούτσια του».

propoli

Ο «El Niño» γέννημα θρέμμα Μαδριλένος και δηλωμένος υποστηρικτής της Ατλέτικο Μαδρίτης, έπειτα από 18 χρόνια επαγγελματικής καριέρας σταματάει από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο Τόρες ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ατλέτικο Μαδρίτης, της οποίας υπήρξε παίκτης και στην δεύτερη θητεία του πήρε και το περιβραχόνιο του αρχηγού. Με τους «κολτσονέρος» κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2017-18.

Ο πρώην, πια διεθνής Ισπανός επιθετικός, αγωνίστηκε και στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου την Πρέμιερ Λιγκ. Φορώντας την φανέλα της Λίβερπουλ, έκανε το όνομα του γνωστό σε όλο τον κόσμο.

Κατά την διάρκεια της θητείας του στο «Άνφιλντ» (τέσσερα χρόνια) σε 102 συμμετοχές πέτυχε 65 γκολ.

Έπειτα πήρε μεταγραφή για την Τσέλσι με το ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων! Με τους «μπλε» απογοήτευσε, όμως κατάφερε να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2012-13.

Πέρασε για λίγο καιρό και από την Μίλαν, πριν επιστρέψει πάλι στην μεγάλη του αγάπη, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σε επίπεδο εθνικής ομάδας, ήταν από τα σημαντικότερα στελέχη της «φούριας ρόχα» στην τετραετή κυριαρχίας της (2008-2012) οπού κατέκτησε δύο φορές το Γιούρο και μια το Μουντιάλ.

Loading