Αποχαιρέτησε την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ντάνι Άλβες!

«Σήμερα ένας άλλος κύκλος της ζωής μου τελειώνει, ένας κύκλος νίκων, εμπειριών και εμπειριών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια της Παρί Σεν Ζερμέν που μου έδωσε την ευκαιρία να γράψω μια σημαντική σελίδα στην ιστορία του συλλόγου».

propoli

Με αυτή την ανάρτηση στο Instagram, ο Ντάνι Άλβες αποχαιρέτησε σήμερα τον παριζιάνικο σύλλογο σημαίνοντας, ίσως, την αρχή μιας νέας περιπέτειας με μια άλλη φανέλα, σε μια άλλη χώρα και πρωτάθλημα.

Ο 36χρονος (1983) αειθαλής δεξιός φουλ-μπακ, που χθες σκόραρε με την Εθνική Βραζιλίας στο Κόπα Αμέρικα εναντίον του Περού, αφήνει το Παρίσι μετά από δύο χρόνια «σημαντικά για να επιτύχω τους στόχους μου, αλλά όλα στη ζωή έχουν αρχή και τέλος».

Και πρόσθεσε: «Ζητώ συγγνώμη αν σε κάποιο σημείο δεν ήμουν στο ύψος της περίστασης, αν σε κάποιο σημείο έκανα λάθη, αλλά πάντοτε προσπάθησα να δώσω το καλύτερο».

Ο Ντάνι Άλβες ολοκλήρωσε λέγοντας: «Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για τις στιγμές που ζήσαμε και για τα γέλια που κάναμε μαζί. Να με θυμάστε ως έναν “καλό τρελό”, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, με πάρα πολλή ενέργεια στην ψυχή του και με τον επαγγελματισμό εκείνου που προσπάθησε για την επίτευξη των στόχων».

Loading