INTIME

Αποκλεισμός για τον Ατρόμητο με… ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις (vd)

Ψυχρολουσία για τον Ατρόμητο στο τέλος της αναμέτρησης με αντίπαλο την Ντιναμό Μπρεστ, καθώς με γκολ στις καθυστερήσεις (90+5), του στερήθηκε η πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

propoli

Ο Ατρόμητος ήταν αγκαλιά με την πρόκριση έως τις καθυστερήσεις, χάρη στο γκολ-ποίημα του Μανούσου, αλλά η Ντιναμό Μπρεστ ισοφάρισε στην εκπνοή (1-1), με τους Περιστεριώτες όμως να διαμαρτύρονται για κανονικό γκολ του Ευθύμη Κουλούρη, που ακυρώθηκε.

Το τρομερό γκολ του Μανούσου (80’) δεν ήταν αρκετό για τον Ατρόμητο. Η Ντιναμό Μπρεστ με γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 1-1 το σκορ στο Περιστέρι και πήρε αυτή την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αφήνοντας εκτός την ομάδα του Κάναντι.

Οι γηπεδούχοι είχαν σφιχταγκαλιάσει την πρόκριση μετά το τρομερό γκολ του Μανούσου (80’) όμως η κακή αντίδραση της άμυνας και η λάθος έξοδος του Μίρκοβιτς επέτρεψαν στους Λευκορώσους να ισοφαρίσουν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και να πάρουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Δείτε το βίντεο:

Τα πλάνα των προπονητών

Ο Νταμίρ Κάναντι παρέταξε τον Ατρόμητο με το 4–4-2 Ο Μίρκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, ο Γιαννούλης στο αριστερό άκρο, ο Κιβρακίδης επέστρεψε στο δεξί και στόπερ οι Ρισβάνης, Χατζηισαϊας. Στη μεσαία γραμμή σε ρόμβο, ο Μάντσον αμυντικό χαφ με τους Ούμπιδες και Σάκιτς δεξιά και αριστερά και ο Μούγιακιτς πίσω από τους προωθημένους Κουλούρη και Κωτσόπουλο. Ο Αυστριακός προπονητής κατά την διάρκεια της αναμέτρησης άλλαξε αρκετές φορές το σχηματισμό το σε 4-3-3.

Με 3-5-2 παρέταξε την Μπρεστ ο Σεργκέι Κόβαλτσουκ. Κάτω από τα δοκάρια των Λευκορώσων επιστρατεύτηκε ο Γκούρορ με την τριάδα των στόπερ να αποτελούν οι Φιλίποβιτς, Βίτος, Βερέτιτλο. Αμυντικά χαφ οι Κάργας, Οσουτσούκου, στο δεκί άκρο ο Νόγιοκ, στο αριστερό ο Γιούζεπτσουκ και ο Σαβίτσκι σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους Φαμέγιε και Κομπλένκο.

Loading