Αυτοκτόνησε η Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας Κέλι Κάτλιν

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου της 23 ετών αθλήτριας Κέλι Κάτλιν, η οποία αναδείχθηκε τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης στην ποδηλασία.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, η Κέλι Κάτλιν έβαλε η ίδια τέλος στη ζωή της.
«Δεν υπάρχει λεπτό που να μην την έχουμε στο μυαλό μας και να μην σκεφτόμαστε την υπέροχη ζωή που θα μπορούσε να έχει. Θα δίναμε την ζωή μας για να την φέρουμε πίσω. Ο πόνος είναι αβάσταχτος», είπε στο Velo News.
Η Κάτλιν είχε κερδίσει τρεις φορές συνεχόμενα παγκόσμιους τίτλους από το 2016 ως το 2018, χρονιά στην οποία κατέκτησε και το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο συμμετέχοντας στην Αμερικανική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.
Πριν από ένα μήνα, η Κάτλιν είχε γράψει στο ίδιο σάιτ για την δυσκολία της να ισορροπήσει την αθλητική με την ακαδημαϊκή της καριέρα. «Ούσα φοιτήτρια και επαγγελματίας ποδηλάτισσα, μερικές φορές νιώθω πως χρειάζομαι χρονομηχανή για να προλάβω τα πάντα. Και πάλι κάτι μου ξεφεύγει. Αυτό είναι ίσως το σημείο που θα περιμένατε να πω κάτι κλισέ όπως “τα πάντα είναι η καλή διαχείριση χρόνου”. Ή ίσως κάτι όμορφο, ένα ενθαρρυντικό μότο, όπως “το να είμαι φοιτήτρια με κάνει καλύτερη αθλήτρια”! Εξάλλου, με κάποιον τρόπο τα προλαβαίνω όλα, σωστά; Σίγουρα, αυτό ισχύει αρκετά. Αλλά η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές, δεν προλαβαίνω τα πάντα.
Με πληροφορίες από BBC και Guardian

Loading

propoli