INTIME

Αφήνει την ΑΕΚ για τη Λας Πάλμας ο Χιμένεθ

Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τη Λας Πάλμας.

propoli

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία του Ισπανού τεχνικού με την ομάδα της πατρίδας του αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως την προσεχή Δευτέρα (28/5).

Γιατί προτιμά Λας Πάλμας ο Χιμένεθ

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι ο τεχνικός της Ένωσης θα εγκαταλείψει την Ελλάδα, για να μετακομίσει στα Κανάρια Νησιά.

Πολλοί θα αναρωτιούνται ποιοι είναι οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφαση να εγκαταλείψει τον πάγκο ενός συλλόγου που κάνει πρωταθλητισμό και έχει μπροστά του την πρόκληση της συμμετοχής στο Champions League, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσίας μίας ομάδας η οποία συμμετέχει στη Β’ Ισπανίας.

Τα κίνητρα του Ισπανού είναι καταρχάς οικονομικά, αφού αποδείχτηκε από το προηγούμενο διάστημα ότι υπάρχει χάσμα ανάμεσα στον ίδιο και την ΑΕΚ. Οι απαιτήσεις του, εξάλλου, θεωρούνται υπερβολικές, αν όχι… αστρονομικές για τα ελληνικά δεδομένα.

Το οικονομικό, ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός λόγος του επικείμενου «διαζυγίου» των δύο πλευρών, καθώς σημαντικό κίνητρο για τον Χιμένεθ φέρεται να είναι και ο επαναπατρισμός του. Αυτός είναι και ο λόγος που ο ίδιος επιλέγει να αναλάβει το project ανόδου της Λας Πάλμας από τη Σεγούντα στην Πριμέρα Ντιβισιόν, απορρίπτοντας και προτάσεις από την Αραβία.

Loading