INTIME

Α1 μπάσκετ: «Φουντώνει» η μάχη για την παραμονή και για την 4η θέση

Μεγάλο ενδιαφέρον πήρε το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ, τέσσερις αγωνιστικές (22η) πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, τόσο στη μάχη της… ουράς, αλλά και σε αυτή της κατάκτησης της 4ης θέσης.

propoli

Τα πάνω κάτω έφερε στην τελευταία περίοδο ο Άρης και παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του ματς από τον Προμηθέα, κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας στο 4ο δεκάλεπτο να στείλει το ματς στην παράταση και να επικρατήσει των Αχαιών με 66-65. Για τους Θεσσαλονικείς ήταν η πρώτη νίκη μετά από 5 σερί ήττες.

Έκπληξη από το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο έκανε την έκπληξη και πέρασε νικηφόρα από την Χαλκίδα επικρατώντας με 84-77 επί της Κύμης, βάζοντας «φωτιά» στη μάχη της παραμονής στην Α1.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονταν δύο βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, όπου ισοβαθμούσαν Ρέθυμνο και Κολοσσός Ρόδου, πριν το τζάμπολ, αλλά πλέον, οι Κρήτες με το «διπλό» που πήραν μείωσαν στον έναν!

Απρόσμενη νίκη επί του Περιστερίου πέτυχε ο Πανιώνιος με 77-75. Έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια» οι «κυανέρυθροι» αγωνίστηκαν χωρίς άγχος κι έφτασαν στην έκπληξη απέναντι στην ομάδα που την περασμένη Κυριακή «έσπασε» το αήττητο του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα!

Με τη νίκη αυτή του Πανιωνίου η μάχη για την κατάκτηση της 4ης θέσης έγινε ακόμη πιο αμφίρροπη.

Loading