Βοήθεια από τους…Μουντιαλικούς περιμένει ο Μουρίνιο ενόψει πρεμιέρας

Μερικούς από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας, ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, ενόψει της πρεμιέρας στην Premier League την ερχόμενη Παρασκευή, κόντρα στην Λέστερ.

propoli

Να σημειωθεί ότι αρκετοί παίκτες της ομάδας από το Μάντσεστερ, όπως ο Σουηδός Λίντελοφ και οι Άγλλοι, Ράσφορντ και Τζόουνς μπήκαν στο πρόγραμμα των προπονήσεων μόλις την περασμένη εβδομάδα, γεγονός που σημαίνει ότι δεν είχαν πολύ χρόνο στην διάθεσή τους προκειμένου να είναι έτοιμοι.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Μουρίνιο δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι της ομάδας, ότι αναμένει από τον Ράσφορντ να βελτιωθεί καθώς ο χρόνος είναι πιεστικός. «Το ίδιο και ο Λίντελοφ και ο Τζόουνς. Πρέπει να δούμε αν κάποιος από αυτούς είναι έτοιμος να βοηθήσει, έστω για 20 – 25 λεπτά. Κάθε βοήθεια που μπορεί να προέλθει από αυτούς, είναι ευπρόσδεκτη» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Να σημειωθεί ότι ο Μουρίνιο σημείωσε επίσης ότι και οι Γιανγκ, Λίνγκαρντ, Φελαϊνί, Πογκμπά και Λουκάκου θα μπορούσαν να βοηθήσουν επίσης για λίγα λεπτά απέναντι στη Λέστερ.

Loading